Benelux Pharma Hakkında

Benelux Pharma, 2018 yılında Polonya'da üretimine başlamış ve 2019 yılı sonlarında Türkiye pazarına sarms, anabolik ve peptid ürünleriyle giriş yapmıştır. Ayrıca, Amerika, Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan ve birçok ülkede distribütörleri bulunmaktadır. Benelux Pharma ürünleri, Türkiye'ye giriş yaptığı andan itibaren satış rekorları kırmış ve hala Türkiye'nin en çok tercih edilen markası olmuştur. Bu satış başarısının temelinde rakipsiz fiyat ve kaliteli ürünler bulunmaktadır. Uygun fiyatların sırrı, ciddi stok miktarı ve aracıların olmamasıdır. Diğer satıcılar gibi, ürünlerimizi aracılar yerine doğrudan üreticilerden temin etmekteyiz.

Benelux Pharma sarms'ları, Türkiye'de sarms ürünlerinin sevilmesinde önemli bir rol oynamıştır. 2019 yılından bu yana en çok tercih edilen ve en etkili sarms markası olan Benelux Pharma sarmsları, deneyimlenmemişse sarms kullandığınızı söylemeyin. Çünkü Benelux Pharma sarmsları, enjekte anabolikler kadar güçlüdür ve bu etkiyi fark etmemek oldukça zordur.

Benelux Pharma steroidleri, fiyat ve kalite açısından çığır açmıştır. İlacın etkileri ve yan etkileri konusunda bilgiliyseniz, Benelux Pharma steroidlerini beğenmemeniz neredeyse imkansızdır. Şimdiye kadar on binlerce kutusu satılmış ve kullanıcılar tarafından beğenilmiştir. Ayrıca, mix ürünleri büyük talep görmektedir. Benelux Pharma steroidlerinin üretiminde kullanılan yağ, %90 oranında MCT ve %10 oranında susam yağıdır. MCT yağı, ince, şeffaf ve kokusuz bir yağdır. Bu yağın özelliği, vücutta herhangi bir enflamasyona veya birikmeye neden olmamasıdır. Ancak, bazı dezavantajları bulunmaktadır. Öncelikle, ince olması nedeniyle enjekte edilirken çok hızlı şekilde enjekte edilmemesi gerekmektedir. Ayrıca, kullananların %2'si kadarı alerjik reaksiyon yaşadığını belirtmektedir. Bu reaksiyonun kaynağı MCT yağıdır. Yurtdışı kaynakları da araştırıldığında, MCT'nin bazı insanlarda alerjiye yol açabileceği görülebilir.

Benelux Pharma peptidleri yine diğer ürün grupları gibi oldukça kaliteli ve çoğu zaman yok satan ürünlerden oluşmaktadır. Ülkemizde peptide pek rağbet olmadığından her zaman her ürünü bulunmayabilir, lütfen stok durumunu kontrol ediniz.

Benelux Pharma'nın Türkiye pazarında liderlik ettiği bir diğer konu, laboratuvar testleri yaptırılmış ve orjinalliği tasdiklidir. Laboratuvar testi, Çek Cumhuriyeti'nde bulunan dünyaca kabul görmüş Janoshik firması tarafından yapılmıştır. Aşağıdaki test sonuçlarına göz atabilirsiniz.

https://janoshik.com/tests/28373-Danabol_10mg_ZTMI4H86EYJG

https://janoshik.com/tests/22123-Boldenon_U_250MG_RJ3GX5GV1Y7Q

https://janoshik.com/tests/28374-Winstrol_10mg_7EDY4HJ493KF

https://janoshik.com/tests/28375-Oxandrolone_10mg_61E1MNLRNFJ8

https://janoshik.com/tests/24155-Masteron_100mgml_YKPSQ2258ZCN

https://janoshik.com/tests/22122-Testosteron_E_250MG_INXNNZHU2FVA

https://janoshik.com/tests/19865-Testosteron_P_100MG_6QJLASWU12BS

https://janoshik.com/tests/24153-Trenbolon_A_100mgml_2QIA316BSAUC

https://janoshik.com/tests/24154-Trenbolon_E_250mgml_3B2A7Q23MFY8

https://janoshik.com/tests/24156-Decanoate_250mgml_HUABS5YCR87K

Yazar Ahmet Eren

Bu Makele ile Alakalı Ürünler

0 Comments To "Benelux Pharma Hakkında"

Yorum Yaz

Adınız:


Aşağıdaki kodu kutucuğa girin:

Yorumunuz:
Note: HTML is not translated!
& Theme Designed by  https://steroidsiparis24.com